Hound Camp 2014 – Vind en 3 dages oplevelsescamp

Vind en 3 dages oplevelsescamp med Hound. Det er KUN FOR DRENGE i alderen 8 til 14 år – og det bliver SUPER FEDT. Det er den vildeste Houndkonkurrencen som nu er sat i gang.
30 tweens drenge bliver sendt afsted på en uforglemmelig oplevelsescamp i smukke omgivelser i Svejbæklund ved Silkeborg.

Tidspunktet er i skolernes sommerferie i uge 27 fra mandag d. 30. juni – onsdag d. 2. juli. 

Fuldstændig info om campen og hele forløbet findes her: Hound Camp prospect og Adventure Race beskrivelse
Det er arrangørerne fra det professionelle firma GoExplorer der administrerer profilen og svarer på alle spørgsmål.

Campen vil være fyldt med udfordringer, sjove, lærerige aktiviteter og masser af sammenhold…og give muligheden for at komme derfra med nye venner fra hele landet. Udgangspunktet er og bliver leg, læring og samarbejde – den gode stemning er i høj kurs og målet er, at alle tager fra Campen med nye kompetancer og et smil på læben.

En fantastisk mulighed for den unge tween dreng…

Alle deltagere i Campen udstyres selvfølgelig med et komplet Hound Camp Outfit før campen. Værdi 800 kr. pr. sæt.


Sådan deltager du:

Du deltager i konkurrence ved at sende os en mail på kontakt@tweenstyle.dk med følgende oplysninger: Ordrenr., Navn, Adresse, Mail, Mobil, Alder. Derudover skriver du også din tøjstørrelse fra XS – XL.

Deltag med et ekstra lod…
Køber du et- eller flere af nedenstående kampagne camp-tøj fra Hound i perioden indtil d. 24. maj, så deltager du med et ekstra vinderlod i konkurrencen om årets fedeste event sammen med 30 andre drenge.
Man kan max deltage i konkurrencen med 1 stk mail + 1 stk udfyldt hangtag.

Vind Hound camp tøj til en værdi af 800 kr.
Foruden deltagelsen i Camp’en for de unge tweensdrenge, trækkes der lod, om 10 Hound outfits (top + bund), blandt dem der ikke fik Camp billet. Værdi 800 kr. pr. sæt.


Sidste frist for deltagelse:
Konkurrencen løber frem til d. 24. maj, hvor vi sender samtlige lodder til vores leverandør Hound. De vil derefter udtrække de 30 vindere. Vindernavnene offentliggøres d. 28. maj på hound.dk og hound’s facebook side

 

honudshop.dk

 

Comments are closed.